Nové
100% Nový, originálny HCPL-2232-000E HCPL-2232 silkscreen: A2232 package: DIP8 in-line optické izolant-logic výstup optocoupler
0 Recenzie Produktov
€5.72
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w137038

katalóg Optocoupler-logic výstup

vstupné typ DC

napájacie napätie 4.5 V~20V

Izolácie Napätia (rms) 3.75 kV

CMTI Bežný Režim Prechodné Imunitu 10kV/usa

data rate, 5Mbit/s

Oneskorenia šírenia tpLH/tpHL 300ns;300ns

počet kanálov 2

prevádzková teplota -40℃~+85℃

Profil Spoločnosti: Shenzhen Feiligu Technology Co., Ltd., profesionálne urobiť nový, originálny elektronických komponentov obchodníkov, profesionálne one-stop komponenty, s jednotný, posedenie v Číne prvý elektronický street-North Huaqiang, s obrovskými trhu zdrojov, mnoho rokov skúseností v odbore.Vzorky, malých dávkach, veľkých množstvách môžu byť obchodované (hlavné: čipu IC, optocoupler, modul, dióda, tranzistor, kondenzátor odpor, korálky, induktory, crystal, konektory, atď.) zabezpečenie kvality, profesionálne QC kvality inspectionIs pôvodné elektrické údržby, osobné elektrické údržby, výskumných ústavov, škôl, zdravotnej starostlivosti, a ďalších významných oblastiach najlepšou voľbou, distribúcia ADI TI XILINX ALTEAR LINEÁRNE MAXIM ATMEL NXP O a iné dovážaných značiek chipsCooperation e-mail: [email protected] tešíme sa na spoluprácu s vami na dlhú dobu!

Kupujúci Upozornenie:

1. Spoločnosť predáva iba nový, originálny elektronických komponentov, vzhľadom na veľký počet elektronických komponentov modelu dát, naša spoločnosť nemá čas odovzdať všetky, ak sa vám nepodarí nájsť požadovanú model v našej predajni, prosím, kontaktujte nás priamo, alebo pošlite e-mail, kontaktujte nás, poskytneme vám profesionálne číslach.Ak potrebujete produktu technické informácie, môžete nás kontaktovať, budeme sa snažiť poskytnúť vám.(E-mailová adresa: [email protected]).

2. Existuje mnoho nelegálnych predajcov na www.venoloil.sk platformu, ktorí používajú softvér kopírovať náš produkt odkazy na iné nákupné platformy a ukradnúť naše ochranné známky (s názvom "深圳市飞力古科技" v Čínštine).Prosím, vyhnúť sa zmiasť a rozpoznať našom obchode názov "Shenzhen Feiligu Technológie."To je len jeden.Ďakujem.

3. Cena našom obchode je cena jednej komodity (1PCS Cenu), môžete si ich objednať podľa množstva, ktoré potrebujete.Vzhľadom na nestabilné ceny elektronických komponentov, skúste sa poradiť s našimi model a množstvo, ktoré potrebujete, cena je preferenčné pre veľké množstvá, budeme vás citovať, a akékoľvek otázky môžu byť vznesené náš zákaznícky servis.

4. Kupujúci si môže vybrať logistiky dodanie, že je potrebné, budete musieť zaplatiť poštovné (náš poštovné je už poštovného po zľave), ak sú tu iné express potreby, nás môžete kontaktovať priamo na odoslanie tovaru zákazníkovi služby schránky, po tovar úspešne sme zvyčajne odosielame do 24 hodín, ak neexistujú osobitné okolnosti, budeme vás kontaktovať.

5. Vzhľadom na časový rozdiel v rôznych krajinách sveta, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše údaje okamžite.Prosím, trpezlivo čakať.Budeme odpovedať hneď, ako sme pozrite si informácie v práci.Ďakujeme za pochopenie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : HCPL-2232-000E
  • Názov Značky : NoEnName_Null
  • Položka Druh : optocoupler