Vystupoval
Roztomilý 2024 Nástenný Kalendár Mačka Butthole Kalendár Od Jan. 2024 Dec. 2024 Mesačný Nástenný Kalendár S Prehodiť Prenosný Dizajn
0 Recenzie Produktov
€19.27
€8.67
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w13625

Plán rok dopredu s našimi trvanlivý papier Kalendárnom roku 2024. Jeho kryt ročného plánu a dostatok priestoru na vedomie, stretnutia, aktivity, podujatia a pripomienky je vhodný pre rodinné využitie.Tento kalendár je ideálny pre vaše 12-mesačného dlhodobé plány.

Špecifikácia:

Názov: 2024 Nástenný Kalendár

Veľkosť: (cca.) 29*21 cm/11.42*8.27 v

Materiál: papier

Balenie zoznam:

1 x 2024 nástenný Kalendár

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Restyle Vaše Steny: Premeniť vaše steny s 2024 Mačka Zadok nástenný Kalendár, predstavovať zbierky veselý mačací fotografie pre každý z 12 mesiacov.S ročným plánom a zhrnutie kryt, pobyt organizovaný a motiváciu na dosiahnutie vašich cieľov po celý rok.

2.Efektívny Plán: S expanzívna 29*21 cm písanie oblasti, 2024 nástenný Kalendár poskytuje kolosálny priestor na vedomie, udalosti, dôležité dátumy, udalosti a pripomienky.Budete nikdy preskočiť poraziť dovolenku značenie a dostatok písanie priestor organizovať svoje plány s ľahkosťou.

3.Špeciálny Darček: Nech to 2024 nástenný kalendár byť veľkým prekvapením, darček pre vašu rodinu a priateľov.Oni budú milovať úchvatné snímky a vysoko-kvalitný papier, ktorý zachytí nezabudnuteľné spomienky.Ideálne pre každú príležitosť, ako sú narodeniny, Vianoce, výročia a ďalšie.

4.Široko Používa: Zostať na vrchole svojho plánu s našimi 2024 nástenný Kalendár.So širokým žiadosti o práci, v škole, alebo doma, je ideálny pre 12-mesačný dlhodobé plánovanie.Zavesiť ho na stenu pre ľahký prístup a optimalizovaná organizácia, a užite si všestranné funkcie pre efektívne plánovanie.

5.Atraktívne nástenný Kalendár: Užite si ročne o vtipné mačku zadok návrhy na trvalé papier s jasnou tlačou a hladký a lesklý povrch.Zapôsobiť svojich hostí s jedinečnú twist na klasický kalendár dizajn.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína