Vystupoval
Silikónové Hrniec Rukoväte Rukoväť Držiak Prst Chrániť Hrniec Držiteľ Tepelne Odolné Silikónové Upínaciu Rukoväť Kryt Panvice Na Vyprážanie
0 Recenzie Produktov
€12.31
€8.25
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w13445

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[Premium Materiál]: hrniec rukoväte sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný a odolný voči vysokým teplotám, zároveň bezpečné, netoxické a odolné voči vysokým teplotám.

[Bezpečnosť Ochrana]:hrniec rukoväť držiak dokážu odolať teplotám až do 230°C.) Táto chráni vaše prsty zo spaľovania pri vysokých teplotách.V rovnakom čase, textúra na rukoväť môže hrať dobrý anti-slip účinok.Všetky-kolo ochrany pre vašu bezpečnosť.

[Ľahko sa čistí]: hrniec rukoväť držiaky sú veľmi ľahko sa čistí, mať hladké a nelepivé povrchu, takže nie sú žiadne zvyšky potravín.Jednoducho umyť teplou vodou alebo v umývačke riadu.

[Viac Size]:ponúkame tri rôzne veľkosti hrnca rukoväť zahŕňa celkom.Sú dokonale schopní splniť vaše denné potreby.

[Široké Uplatnenie]:hrniec rukoväť držiaky sú skvelé pre väčšinu hrnce, ako sú polievky, hrnce, panvice, vyprážanie panvice, liatina woks a tiež pre rúra chrániť vás a vašu rodinu od popáleniny alebo mrazom.

Farba: čierna

Materiál: silikón

Obsah Balenia:

2 x Veľký hrniec rukoväť

2 x Stredný hrniec rukoväť

2 x Malé hrniec rukoväť

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína