Vystupoval
100 Obálky Úsporu Peňazí Výzvou Peniaze Úložný Box S 100 Obálky Peniaze Organizátor Pre Hotovostné Peniaze Výzvou Darček Pre
0 Recenzie Produktov
€7.48
€5.23
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w134370

Použite náš 100 Obálky Výzvou auta, aby ľahko organizovať vaše peniaze a ušetriť peniaze.Kupujúci hľadajú nový nástroj na spravovať ich peniaze budú milovať, ako ľahké je používať a ako vodotesný/, odolná voči roztrhnutiu, je to tak.Začína ušetriť peniaze a spravovať svoje financie s pomocou tejto súpravy je úžasný nápad.

Špecifikácia:

Hlava: 100 Obálky Úsporu Peňazí Výzvu

Farba: ako je znázornené

Štýl: jarné farby, malé kvetinové, farebné.červené a modré kvety

Balenie Zoznam:

100* Obálok

1*box

1*Výzva Trati

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multi Účely: Aby uloženie jednoduché.Môžete osloviť rozpočtu-priateľské finančného cieľa s 100 Obálky Úsporu Peňazí Výzvou, ako je napríklad vytváranie fondu, nákup novej položky, alebo uloženia na výlet.es bohaté funkcie, aby sa zmestili všetky dostupné cieľom máte na mysli.

2.Jednoduché Použitie: 100 Obálky Úsporu Peňazí Výzvu, ktorú môže uložiť pre svoje ciele.Poskytuje bezproblémové metódy pre dosiahnutie finančných cieľov a zarábať peniaze riadenia jednoduché.

3.Praktické Funkcie: Ideálny pre ukladanie peňazí, mincí, účty, potvrdenky a viac.Tento peňažný rozpočet obálky peňaženka je skvelý nástroj pre výučbu deti ušetriť peniaze a spravovať svoje financie.

4.Bez námahy Rozpočtovania: S naše Peňažné prostriedky Rozpočtového krytia Peňaženky, môžete ľahko osloviť svojich finančných cieľov.S pomocou tejto peňaženky, môžete ľahko sledovať vaše výdavky a zabrániť overspending.

5.Vhodný Darček: Dosiahnuť vaše finančné sny s ľahkosťou pomocou nášho Vodotesné a Odolné proti Roztrhnutiu Obálky Úsporu Peňazí Výzvu!S 100 unikátnych obálky, je to zábavný spôsob, ako uložiť na vaše ciele.Pekný darček pre rodinu a priateľov, ktorí chcú ušetriť peniaze lepšie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Obyčajný Papier
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : 100 Obálky Výzvou Box Set
  • Druh : Peňaženka Obálky
  • Použitie : Darček Obálky