Vystupoval
Pre Insta360 JEDEN X2 Premium HD Objektív Stráže 10m Vodotesné Kompletnú Ochranu Pre Jeden X 2 Ochranný Kryt Objektívu Fotoaparátu Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€111.69
€39.09
Informácie O Výrobku

Značky: hd objektív stráže

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w1324

Pre Insta 360 JEDEN X2 Premium HD Objektív Stráže 10m Vodotesné Kompletnú Ochranu Pre Jeden X 2 Ochranný Kryt Objektívu Fotoaparátu Príslušenstvo

Odrážky:

1、Plnej Ochrany: vonkajšie šošovka je vyrobená z ultra-hrubé tvrdené sklo zabezpečiť jasné, streľba efekt a zabrániť vplyvu.Hlavné telo puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a trvanlivé, a môže chrániť insta 360 JEDEN X2 z vysoko-vplyv kvapky, preliačiny, a škrabancov.

2、Jednoduchá Inštalácia: nie je potrebné odstrániť ochrannú objektív pred uvedením kamery do prípadu.Stačí otvoriť prípade, vložte ho do fotoaparátu, a uzavrieť prípad.Tento návrh môže tiež poskytnúť lepšiu ochranu pri náhodnom objektív vplyv.

3、30 M Vodotesný Hodnotenie: Tento vodotesné puzdro má vylepšený nepremokavé tesniaci krúžok a pevné spony, ktorá pomáha účinne zabránilo úniku vody.Kameru môžete používať na nahrávanie aktivity pod vodnou hladinou v hĺbke 30 metrov bez obáv o únik, a nie zničiť streľba účinok, jasný a živý.

4、rýchloupínacou Prackou Montáž Sedadla: S rýchloupínacou prackou montáž sedadla.Táto súprava sa dá ľahko opraviť insta 360 JEDEN X2 na ďalšie príslušenstvo, ako je napríklad statív, požičovňa stáť, a prísavky stáť.

5、Po-predajný Servis: Ponúkame produkty vysokej kvality a skvelé služby.Ak máte akékoľvek otázky, môžete nás kontaktovať a my vám poskytujú rôzne riešenia pre vás vyberať.

Popis:

Naše športové kamery ochranný plášť má ultra-hrubé tvrdené sklo vonkajšie šošovky, ktoré môžu zabezpečiť jasné, streľba efekt a zabrániť vplyvu.Hlavné telo puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je pevný a odolný.To môže byť použitý v extrémnych outdoorových aktivít a hlbokomorské potápanie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Ochranný plášť pre Insta 360 JEDEN X2

Farba: transparentná

Shell Materiál: vysoká priepustnosť a odolné proti korózii PC/Nemecko Bayer 2805

Objektív Materiál: optické zobrazovacie tvrdené sklo

Tlačidlo Materiál: silikón

Vodotesný Krúžok Materiál: amorfný high-činnosť silica gel

Materiál spojovací Hriadeľ Medzi Hlavné Telo a Zadný Kryt: vysoká tvrdosť 304 nerezovej ocele

Hmotnosť výrobku: 145 g

Veľkosť produktu: 15.5*7.3*3.8 cm/6.1*2.9*1.5 v

Balenie Zoznam:

Vodotesné Puzdro*1

Neviditeľné Základňa*1

Skrutka*1

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Ochranný Plášť
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky : Insta360
  • Názov Značky : tmddotda