Vystupoval
E6B Letu Počítač Letectva Ploter Kruhové List Pravidlo Letu Počítač Používaný V Letectve letecký Výcvik
0 Recenzie Produktov
€54.76
€41.06
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w13209

1.Na E6B letu počítača je forma kruhového list pravidlo používané v letectve a jeden z mála analógový výpočet obvodov v široké využitie v 21. storočí.

2.Tieto letu sú počítače používané počas letu plánovania (na zemi pred vzletová) na pomoc pri spálení paliva, vietor oprava, čas sk trasy a iné položky.

3.Vo vzduchu, letový počítač môže byť použitá na výpočet pojazdovú rýchlosť, odhaduje spálení paliva a aktualizované predpokladaný čas príchodu.Na zadnej strane je určené pre veterné vektor riešenia, t. j. stanovenie koľko vietor ovplyvňuje jeden rýchlosti a kurzu.Oni sú často označované prezývku "svišťať koleso".

4.Príručka E6B zostanú populárne s niektorými používateľmi, a v niektorých prostrediach, skôr než elektronické, pretože sú ľahšie, menšie, menej náchylné na prestávku, ľahko ovládateľný jednou rukou, rýchlejšie a nevyžadujú elektrickú energiu.

5.Hoci digitálne E6Bs sa rýchlejšie naučiť spočiatku, mnoho leteckých školách stále vyžadujú, aby ich študenti naučiť na mechanické E6Bs, a pre FAA pilot písomné skúšky a checkrides piloti sa vyzývajú, aby ich mechanické E6Bs s nimi na potrebné výpočty.

Kategória Produktov:

Povrch rozsahu vektor pravítko letu pravítko vojenský pilot pravítko letu meracie pravítko E6B letového výcviku, pravítko

Číslo produktu: E6B

Materiál: Kov

Veľkosť: 7.48X3.3X0.39 Palec

Rozsah použitia:

Pilotné školenia, stáže, vŕtačky

Farba: Ako Je Znázornené

Obsah Balenia:

1 ks x e6b letu počítača

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína