Vystupoval
Rust Remover Sprej Na Kov Metal Cleaner Domácnosti Rust Remover Derusting Sprej Hrdze Okamžité Odstraňovač Sprej Bezpečné Hĺbkové Čistenie
0 Recenzie Produktov
€11.43
€5.14
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w13133

Odstraňovanie hrdze Sprej: Obnoviť a Obnoviť vaše nehrdzavejúcej ocele nádoby s ľahkosťou.Tento sprej je bez škodlivých látok a pracuje v minútach.Jednoducho nastriekajte a utrite priviesť späť lesk vašich metalware.

Špecifikácia:

Názov produktu: Odstraňovanie Hrdze Sprej

Špecifikácia: 30ml set/nastaviť 100ml

Balenie Zoznam:

Odstraňovanie Hrdze Sprej * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Odstraňovanie Hrdze Sprej: Tento produkt sa rozpúšťa hrdzu okamžite, takže nemusíte drhnúť alebo vymazanie.To je úspora času a energie-efektívne riešenie pre vaše čistiace potreby.

2.Pôvodné Vzhľad: Rust Remover Sprej je výkonné riešenie pre vaše nerezové spotrebiče.Funguje to prelomenie hrdze a nečistôt v ťažko prístupných oblastí a obnove ich pôvodný vzhľad.

3.Trvá Dlho: Tento spray vám pomôže udržať vaše kovové povrchy, lesklé a čisté.To účinne odstraňuje hrdzu a vytvára lesklý povrch, ktorý trvá dlhý čas.Je jemný na nehrdzavejúcej ocele a zabraňuje korózii z tvarovania znova.

4.Prírodné A Jemné zloženie: Tento odstraňovanie hrdze sprej sa skladá z organických zložiek, a to je neškodné pre vaše zdravie a životné prostredie.Nemá silný zápach, a to sa dá rýchlo odstrániť hrdzu z akéhokoľvek kovového predmetu.Je to produkt, ktorý môžete používať s pokoj.

5.Jednoduché platiť: S Rust Remover Sprej na Kov, môžete nastriekajte a utrite preč hrdze a nečistôt z akýchkoľvek kovových povrchov, zanecháva ich lesklé a čisté, bez vody.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína