Vystupoval
SOISOU Top Ženy Športová Podprsenka Rameno dámske Sexy Podprsenka Vysoká Pružnosť Plodín Top dámske spodné Prádlo Odnímateľný Hrudníka Pad
0 Recenzie Produktov
€23.41
€14.04
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1304

Názov produktu: One-ramenný sexy dámy športová podprsenka.Produkt materiál: 90% nylon + 10% spandex.Vlastnosti produktu: jedno rameno, vysoká pružnosť, sexy, priedušná a pohodlné, odnímateľný hrudníka pad.

POHÁR ODPORÚČANIE

TIPY:Tento produkt je veľmi pružný, nebojte sa, prosím, uisťujeme vás, vybrať veľkosť, ktorá vám vyhovuje.

Ak máte špeciálne potreby, alebo nie ste istí, akú veľkosť pre vás, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.

TIPY:vyššie uvedené údaje boli namerané v prípade, že výrobok bol dlažba.Údaje manuálne

meria, a tam bude chyba 1~ 3 cm.Prosím pochopiť.

PLATBA: Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.venoloil.sk ako Alipay,PayPal,platobné Karty,Real-time Bankové Prevody,Offline Platby (Bankové Prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos,a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.DOPRAVA: Máme vlastnú továreň dostatočné zásoby.Prosím vás ubezpečiť, kúpiť, sme okamžite expedovaný. 1.Pretože Politika,uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska.Ďakujeme za vašu spoluprácu. 2.Tovar vám bude dodaný do 1-3 pracovných dní od prijatia platby. 3.Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok,manipulácia čas by byť oneskorené.Prosím pochopiť. 4.Ak ste ešte nedostali tovar v lehote 45 dní, prosím, kontaktujte nás v čase, dáme vám uspokojivé riešenie, prosím, uisťujeme vás, že vaše záujmy budú plne chránený, ďakujem.VRÁTENIE tovaru: Ak náš produkt má nejaké problémy s kvalitou, alebo sa vám to nepáči, môžete požiadať o bezplatné vrátiť whith "nie je dôvod," do 15 dní od doručenia to a my vám rukoväť pre vás, akonáhle je to možné.Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave.Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než sa vrátiť ho.Spätná VÄZBA: Dúfal, že si nám môže dať dobrú spätnú väzbu!Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania.Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívne Odozvy 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme za vašu podporu!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : SOISOU
  • Športové Typ : Fitness
  • Oddelenie Meno : Ženy
  • Materiál : nylon+spandex
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : športové podprsenky
  • Uzavretie Typ : ŽIADNE
  • Funkcia : Anti-pot
  • CN : Zhejiang