Vystupoval
Dvere Predné Anti-theft Peephole Viewer Široký Uhol Dom Apartmány Príslušenstvo pre Priateľov, Rodinu kolaudačné párty Darček
0 Recenzie Produktov
€4.71
€3.49
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w12846

wzpi Dvere Predné Anti-theft Peephole Viewer Nastaviteľná Dĺžka 180/200 Stupeň Pohľad s Zadný Kryt pre Priateľov, Rodinu wzpi

Popis :

Funkcie:

Široký Uhol Pohľadu Dvere Viewer Peephole: tieto dvere viewer peephole ponúka široký pohľad uhla, čo umožňuje vidieť širšej oblasti pred dverami pre väčšiu bezpečnosť a pohodlie.

Anti-theft a Bezpečnosť: je Navrhnutý špeciálne pre predné dvere, tento peephole diváka pôsobí ako anti-theft opatrenie, poskytuje jasný prehľad o tom, kto sa na vaše dvere pred jeho otvorením, zabezpečenie vašej bezpečnosti a bezpečnosti.

Robustný Zliatiny Veľké Pokrytie: Vyrobený z kvalitných a odolné zliatiny materiálu, veľké pokrytie tejto viewer peephole zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebovaniu.To vydrží každodenné použitie, a zachovať jeho funkčnosť.

Nastaviteľná Dĺžka a 200 Stupňový Výhľad: S nastaviteľnou dĺžkou funkciu, to peephole divák môže byť ľahko prispôsobiť, aby sa zmestili rôzne dvere hrúbky.Ponúka tiež 180/200 stupňov široký uhol pohľadu, čo vám umožní vidieť väčšiu plochu pred dverami.

Všestranný a Štýlové: Tento peephole viewer je navrhnutý tak, aby pár dobre so všetkými druhmi domov štýly, takže je univerzálny doplnok pre akékoľvek dvere.To môže tiež byť premyslené kolaudačné párty darček pre priateľov a rodinu, poskytuje im základné domu bezpečnostné príslušenstvo.

Špecifikácia:

Materiál: Zliatiny

Zobraziť Uhol: 180 stupeň/200 stupňov

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Balenie Obsahuje :

1 x Dvere Viewer

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Uhol : 200 stupňov
  • Pôvod : Kontinentálna Čína