Vystupoval
Smart Reproduktor Na Stenu Mount Stojan Reproduktor, Stredová Riadenia Zvuk Box Vešiak Na Stenu Podpora Držiaka Zvuk Box Na Podporu Riadenia
0 Recenzie Produktov
€20.01
€10.00
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1284

Usporiadať priestor a zvýšila váš zvukový zážitok s našimi Stenu Držiak na Smart Reproduktor!Tento robustný držiak môžete bezpečne zavesiť reproduktor a môžu byť upravené smerom nahor a nadol na 40-stupňový uhol.Vyhradené nabíjací port zabezpečuje zariadenie zostane napájanie.Plus, je to jednoduché na inštaláciu na stenu bez akýchkoľvek ťažkostí.Aktualizovať váš systém domácej zábavy, bez obetovania cenné polica priestor.

Špecifikácia:

Meno: Smart stenu reproduktor

Materiál: ABS

Farba: čierna, biela zvoľte

Veľkosť: cca 10*10*10 cm/3.9*3.9*3.9 palec

Zoznam Balíkov:

1 x Smart Reproduktor na Stenu Mount Stojan

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivá Ochrana: Bez problémov, náš stenu držiak na Smart Reproduktor pevne zablokuje váš reproduktor s 2 skrutkami, že nebude odpadávať.Jeho robustná a odolná konštrukcia zaisťuje ochranu pred potenciálne nebezpečenstvá a v akejkoľvek oblasti.

2.Nastavenie uhla: Dosiahnuť dokonalý zážitok z počúvania s našimi stenu držiak na Smart Reproduktor.S nastaviteľným uhol hore a dolu po 40 stupňov, personalizovať zariadenie určenia polohy na základe vašich požiadaviek pre vynikajúcu kvalitu zvuku a hlasu.

3.Vyhradené nabíjací port: Na stenu držiak na Smart Reproduktor možno ľahko nainštalovať pomocou dodaného skrutky a kotvy, a je to vhodné pre vás na nabíjanie počas počúvania, ako to má vyhradené nabíjací port.

4.Optimalizovať Priestor: Naše stenu držiak na Smart Reproduktor umožňuje zavesiť zariadenie na stene, vytvára väčší priestor pre ďalšie náležitosti.Usporiadať priestor na stenu pre ľahké umiestnenie v blízkosti konferenčný stôl, nočný stolík, alebo kuchynskej linke.

5.Kábel úložný funkcie: Zjednodušte nastavenie montáž na stenu s našou ľahkú inštaláciu držiaka.Vyhnúť drôt poriadok so zapracovanými skrutky a kotvy pri zachovaní drôty organizované s vstavaným-in kábel skladovanie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Reproduktorový Stojan
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Adaptér
  • Package : Áno
  • Materiál : Plastové