Vystupoval
10Pcs Akvárium Filtračné vložky Pre Aqua-Tech EZ-Zmena 2 akvárium Akváriu Filter Náhradné Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€22.65
€12.23
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w12631

Kompatibilné s Aqua-Tech EZ-Zmena Č. 2 Akváriu Filter, vhodný pre 10-20 moc filtre

[Plný Filtrácie] filter prvkov používa hustý filter bavlny, ktorá môže absorbovať rôzne nečistoty a rybie výkaly.Oka dizajn akvárium filter prvkov umožňuje aktivovaného uhlíka a vody, plne kontakt na dosiahnutie čistenie vody, a tým sa čerstvé a príjemné životné prostredie pre vaše krásne zvieratá. , zatiaľ čo ušetríte čas manuálne čistenie akvárium.

[Pripravený na Používanie]Naše filtračné prvky je už nastavené, stačí ho nainštalovať správne výkonu, filter pre rýchlu filtráciu.Ak nie je uhlíka na filter bavlna, prosím, vyčistite ho pred použitím.

[Ľahko Vymeniť]: Žiadne nástroje, ktoré sú potrebné nahradiť staré akvárium filtračné prvky.Po mnohých testoch naši inžinieri, zistili sme, že adsorpciu aktívnym uhlíkom, je obmedzený, a odporúča sa nahradiť ju v priebehu 2-4 týždňov udržať najlepší efekt.

veľkosť: o 11.9 x 15.5 x 1,2 cm

Materiál: aktívne uhlie+PP

farba: modrá

Obsah Balenia:

10 x filter

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach).

Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na tejto stránke váš sledovacie číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás ,môžeme vám pomôcť ho rozšíriť .Takže vaše peniaze nebudú na náš účet.A budeme sa snažiť v našich silách, aby sledovať vašu zásielku, kým ho dostanete.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína