Vystupoval
Rezací Disk, pílového Kotúča Kolesa Sklokeramická Pre Rezanie uhlovú Brúsku,4 cm Ultra-Tenké Diamond pílového Kotúča Koliesko
0 Recenzie Produktov
€4.77
€3.67
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w123621

Rezací Disk, pílového Kotúča Kolesa Sklokeramická Pre Rezanie uhlovú Brúsku,4 cm Ultra-Tenké Diamond pílového Kotúča Koliesko pre Rýchle a presné rezanie: diamantový kotúč na rezanie je odolný voči vysokej teplote, ktorá sa môže znížiť vibrácie a znížiť rovnejšie a rýchlejšie.Je ostrý a nebude kolaps.To je multi-účel, malé rany a je odolný voči rezanie a nosenie.

Rozsah použitia: Pre hladké rezanie, frézovacie a brúsenie skla, jade, crystal, fľaša vína, keramika, keramické obklady a iné materiály.

Jednoduché použitie: Určený pre 100 uhlovú brúsku, je ľahké nainštalovať a používať, a vydrží požiadavky suché / mokré rezanie a dlhú dobu nepretržitého rezanie.

Čip zadarmo rezanie: Do 1 mm ultra-tenké pílového kotúča nepoškodzuje povrch objektu, s jednotné brúsenie sily a dobrý rovinnosti.Nízke brúsenia, hluku, menej prachu, menej nečistôt, rezanie prvej triedy!

Názov produktu: brúsne koliesko

Veľkosť: priemer 10 cm / 3.93; Pieskom šírka 15 mm; Vnútorný otvor 20 mm; Hrúbka 1mm

Farba:Odpoveď: zelená+modrá+fialová/B: blue/C: Fialová

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 nastavte x Rezací Disk

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Videl Typ : Kotúčová Píla
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Zdroj Napájania : AC
  • Názov Značky : MiLESEEY