Vystupoval
120ml Tmel Lepidlo Pre akvárium Bazén Keramické Dlaždice na Opravu Lodí, Môže Pracovať pod vodou Rýchle Vytvrdnutie
0 Recenzie Produktov
€20.62
€10.31
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w122263

Tento vodotesné lepidlo, tmel okamžite drží položky bezpečne na mieste.Je ideálny pre opravy sladkovodné a morské akvária.Trvalé a dlhodobé, tento tmel je ľahko ovládateľný a široko používaný pre rôzne aplikácie.Rozlúčiť sa únikov a trhliny s týmto spoľahlivé lepidlo, tmel.

Špecifikácia:

Názov: Podvodná lepenie vodotesné lepidlo

Vodotesná: Áno

Farba: biela, transparentná

Hmotnosť: 120ml

Čas použiteľnosti: 2 roky

Funkcia: Oprava rôznych úniku vody, problémy,

Balenie Zoznam:

Podvodná tmel*1(staré a Nové balíčky sú dodávané náhodne

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivé Bond: S týmto podvodné lepidlo pre bazény, môžete dosiahnuť stabilné fix na akomkoľvek povrchu, dokonca aj pod vodou.Poskytuje silné a okamžité prilepenie, takže je ideálny pre opravy netesností, inštalácia zariadenia, alebo zabezpečenie položky na mieste, či je povrch hladký alebo nerovnomerné.

2.Blesk-Rýchle Opravy: Naše podvodné lepidlo pre bazény sa môže pochváliť rýchle opravy schopnosti, takže je ideálny pre utesnenie skla akvária v sladkovodné a morské prostredie.S rýchle vytvrdnutie funkciu, môže rýchlo opraviť úniky a praskliny.

3.Výnimočná Odolnosť: Remeselnícky odolávať drsným podvodné podmienky, tento vysoko kvalitné lepidlo pre bazény formy trvalé a dlhodobé tesnenie, ktoré zabraňuje úniku a praskliny, poskytuje spoľahlivé a trvalé riešenie.

4.Jednoduché Použitie: Oprava bazén netesnosti, bez námahy s našimi podvodné lepidlo, ktoré nevyžaduje žiadne zložité zariadenia alebo prípravku.Jednoducho aplikovať priamo na únik oblasti pre rýchle opravy.

5.Všestranné Použitie v: Chrániť váš bazén s našimi podvodné lepidlo, široko používané na lepenie keramiky, bazén krok obtlačky, sprchy, betón, bazény, bazén svetlá a viac.Jeho efektívne lepenie riešenie rýchlo prestane únikov a zabraňuje ďalšiemu poškodeniu, ušetrí vám čas a peniaze.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína