Vystupoval
VIEDOL Motocykel Reflektor LED Pomocné Svetlo Kolo Ceste Svetla Reflektorov, svietenie 4 Režimy Vysoký Jas Blesku Pre
0 Recenzie Produktov
€7.41
€5.18
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w12077

Jazdiť bezpečne cez hmly s našimi elastická biela Motocykel Hmlové Svetlá.S power saving technology, ktoré emitujú svetlé a dobré osvetlenie účinok.

Špecifikácie:

Materiál: Hliník

Aktuálne: 2 (A)

Napätie: 9-80 (V)

Krytie: IP67

Svetelný tok: 5000LM

Zdroj svetla: LED

Svetelný zdroj príkon: 30w

Veľkosť produktu: o 8.5*5.2*3.2 cm/3.34*2.04*1.25 palcov

Balenie Zoznam:

1* Motocykel Svetlo

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Bezpečnostné Prvky: Užite si biela, žltá, zhlukov flash, a svietenie s našimi LED motocykel svetlometu, navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznych poveternostných & svetelných podmienok.Pobyt viditeľné počas dňa s jeho unikátny svetlá pre denné svietenie funkciu.

2.Bezproblémové Upevnenie: Žiadne nástroje, ktoré sú potrebné, stačí pripojiť silikónové popruh na vaše riadidlá alebo sídlo zátvorkách a úsek cez svetlometu.Popruh je nastaviteľný a trvanlivé, zabezpečiť bezpečné uchytenie na vaše kolo.

3.Efektívne Využitie Energie: Naše state-of-the-art VIEDOL motocykel svetlometu spotrebuje menej energie ako bežné žiarovky.Jej pevné a shockproof konštrukcia zaisťuje bezkonkurenčnú trvanlivosť a bezpečnosť na ceste.

4.Vysoký Jas Led: Táto LED motocykel svetlometov má vysoký výkon a dobré osvetlenie účinkom, ktoré môžu svietiť na ceste jasne a bezpečne.Je spoľahlivý a odolný.

5.Viacúčelové Osvetlenie: Skúsenosti pohodlie pri používaní tejto VIEDOL motocykel svetlometu ako auto baterka, jazda na bicykli svetlo, alebo pre outdoorové aktivity ako je táborenie, jogging, turistika a prechádzky, s jeho širokú škálu aplikácií.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína