Vystupoval
Auto Spätné Zrkadlo Ozdoby Automobilový Kyvné Auto Visí Zrkadlo Dekorácie Interiro Auto Príslušenstvo Pre Sedany Suv
0 Recenzie Produktov
€4.84
€2.42
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1205

Odrážky:

1. Nádherné Dekorácie: Tento Kyvné Auto Ornament je vyrobená z vysoko-kvalitných 2D akryl materiál, ktorý má hladký a lesklý povrch.Nádherné remeselné a bohatý na detaily, aby to vyzeralo ako skutočné auto, pridanie kúzlo vášho vozidla.

2. Oko-lov Zvierat: Toto Auto Kyvné Ornament funkcie roztomilý zvierat vzor, ktorý oživia váš dosky a aby sa váš vodičský príjemnejšie.Zviera obrázok je živé a farebné, a to hojdačky jemne s pohybom auto

3. Jednoduchá Montáž: Bez náradia, stačí zavesiť Auto Swing Ornament priamo na auto a užite si vykračujú pohybu.Môžete tiež nahradiť alebo odstrániť ju kedykoľvek bez problémov.

4. Široký Rozsah Použitia: Táto Hojdačka Auto Ornament môžu byť umiestnené na rôznych miestach, ako sú domy, spálne alebo auta.To je krásna a očarujúca výzdoba, ktorý pridáva niektoré zábavné vášho priestoru.

5. Darček Výber: Toto Auto Tabuli Ornament je perfektný darček pre každú príležitosť, či už sú to narodeniny, Vianoce, Nový Rok, alebo len prekvapiť.Je ľahké nainštalovať a môžete swing s autom je pohyb, pridávame zábava a šarm, svoju jazdu.

Popis:

Zvýšiť vaše auto dekorácie s týmto bohaté na detaily a oko-lov Auto Swing Ornament.Ľahko sa inštalujú a sú vhodné pre široký rozsah použitia.Ideálny darček k narodeninám pre vašich blízkych.

Špecifikácie:

1. Názov Produktu: Kyvné Auto Ornament

2. Veľkosť: cca 5*8 CM

3. Materiál: 2D Akryl

4. Štýl: karikatúra

5. Kategória: auto príslušenstvo

Zoznam Produktov:

1*Kyvné Auto Ornament

Poznámky:

1. Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Hlavný Materiál : Akryl
  • Položka Hmotnosť : 5g
  • Pôvod : Kontinentálna Čína