Vystupoval
Klimatizácia Okno Bočné Panely AC Izolačné Slnko Blok, klimatizácia, Kryt Dvojvrstvové Okno AC Izolačné Panely Energie
0 Recenzie Produktov
€33.03
€23.12
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w120390

Zlepšiť pohodlie a energetickej efektívnosti s našimi Okno, klimatizácia, Bočné Panely.Pred nákupom, zmerať vnútorné rozmery rámu okna.Vybavená samolepiacou kanál, zapečatené penové pásky, handsaw a iné nástroje na zabezpečenie žiadne trhliny.Vychutnajte si pohodlné a energeticky efektívnych domov s našimi bočné panely.

Špecifikácia:

Názov produktu: klimatizácia Bočný Panel

Bočný panel veľkosť: o 43.2 cm/17.01 cm dlhé

Bočný panel rozšírenie rozmedzí: 6.4-25,4 očakávané cm

Funkcie: dvojitá vrstva izolácie/vietor/prachu/ochrana pred slnkom

Vhodný pre väčšinu okno typ klimatizačné zariadenia v rozmedzí od 5000 do 20000 BTU

Balenie Zoznam:

2 * Bočný panel

2 * Posuvné U-bar

1 * Videl

1 * Ceruzka

1 * Handričkou pravítko

2 * lepiacej pásky

4 * Gumové pásy

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Energeticky Úsporné a Komfortné: klimatizácia, Bočný Panel efektívne oddeľuje priepasť medzi AC jednotiek a okno, udržiavanie chladného vzduchu v letnom období a teplého vzduchu v zime.Zlepšuje úroveň pohodlia a znižuje spotrebu energie, takže je potrebné mať nástroj na úsporu energie v domácnostiach.

2.Tichšie Miesta: S dvojitou vrstvou štruktúra, dizajn a kvalitné materiály, naše, klimatizácia, Bočný Panel vytvára tesné tesnenie medzi okno a jednotky, znižovanie hluku a vibrácií pre pokojnejšie prostredie.Plus, to zaisťuje lepšiu izoláciu a prachu prevencia.

3.Úprava Flexibilita: Rezané alebo plodín, ktoré naše bočné panely pre klimatizačné zariadenia na nosenie vnútorné rozmery okna rám; šírka je prispôsobiteľná medzi 6.4 a 25,4 očakávané cm zatiaľ čo dĺžka je približne 43.2 cm; opatrenie pred purrun po pre perfektný zápas.

4.Jednoduchá Inštalácia: Vybavené samolepiace kanál, zapečatené penové pásky, handsaw a ďalšie nástroje, ktoré môžete znížiť na strane panel na primeranú veľkosť s videli, označte ceruzkou, a prilepiť a nainštalovať ho v priebehu niekoľkých minút.

5.Výnimočné Zručnosti: Naše klimatizácia, Bočný Panel Rám je starostlivo vytvorený s vysoko-kvalitných materiálov, zabezpečenie výnimočné prevedenie bez praskania.Budete milovať pozornosť na detail, že je preč do jeho stavby.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : AC Jednotiek Izolácia Bočné Panely