Vystupoval
Doll House Miniatúrne Potravín Simulácia Čaj Vajcia Hrnca Polievky Simulácia Potravín Model Hračka Pre Mini Dekorácie Domček Pre Bábiky Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€1.13
€0.79
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w11884

Materiál: Plast

Hmotnosť:About15g

Špecifikácie:

Hrniec Veľkosť: 3x2.6typ

Klip veľkosť: 1x2.2cm

Package:1 ks Čaju, Vajec Hrnca Polievky + Klip

Funkcie:

1. Doll house miniatúrne potravín hračky výborná simulácia, či je supermarket čaj, vajcia alebo hrnca polievky, každý detail je úplne obnovený, rovnako ako skutočný malý supermarket, tak, že deti môžu plne zažiť zábavu simulovaných nakupovanie.

2. Jedlo a hrať je vyrobená z netoxického a šetrné k životnému prostrediu ABS materiálu, ktorý spĺňa medzinárodné štandardy a je netoxický a bez chuti zabezpečiť, aby deti bezpečne hrať.

3. O simuláciu supermarket nakupovanie scény, detskej predstavivosti a tvorivosti môže byť stimulovaná, a zároveň sa deti môžu učiť poznanie života a zvýšiť zručnosti v hre.

4. Doll house miniatúrne potravín hrať môžete nielen hrať sami, ale je vhodný aj pre interakciu s priateľmi alebo rodinou, zvýšiť priateľstvo medzi deťmi, ale aj posilnenie interakcie a komunikácie medzi členmi rodiny.

Poznámka:

1.Prosím, aby 0.1-0.2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je rovnaká.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : MYPANDA
  • Odporúčame Veku : 14+y, 6-12y