Vystupoval
USB Elektrické Zápästie, Zahrieva Ortézy Zápästia Teplejšie Vyhrievané Zábal Otvor na Vykurovacie Podložky pre Syndróm Karpálneho Tunela Artritída zápal šliach
2 Recenzie Produktov
€21.79
€10.89
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w11622

Elektrické Zápästie, Zahrieva Ortézy Zápästia Teplejšie USB Vyhrievané Zábal Otvor na Vykurovacie Podložky Pre Syndróm Karpálneho Tunela Artritída zápal šliach

Funkcia:

1. Úľavu od bolesti: šľachy plášťom sa nachádza v koreni palca a je synoviálnej plášť, ktorý chráni šľachy.Stanovenie palec limit trenie medzi šľachy a šľachy plášť môže zmierniť bolesti.

2. Pocket Dizajn: A palina taška môže byť umiestnený vo vnútri zápästie, ortézy, kombinované s elektrickým ohrevom zápästie moxování fyzioterapia, na ochranu zdravia zápästie.

3. Rýchle Vedenie Tepla: uhlíkové vlákna priadze s tepelnej vodivosti môžete rýchlo prenos tepelnej energie na vnútornej strane zápästia, a akupunktúrne body okolo zápästia je možné posedenie pre fyzikálnej terapie.

4. Palec Podpora: hliníkový pás môže opraviť palec dobre, zabrániť problém z toho, že je narušená trenie s šľachy prezervatívy, a zároveň upraviť zakrivenie palec podľa vašej vlastnej situácie.

5. Horúce Komprimovať: sú Zamerané na zápästie nepohodlie spôsobené zima, kmeň, a vyvrtnutie, odblokovanie bolestivé tkaniva a zmiernenie bolesti, stuhnutosť a pocity; Zlepšenie krvného obehu, teplota na dosiahnutie hlboko pokožky, uvoľnenie ďaleko‑infračervené vlny svetla na zmiernenie bolesti.

Špecifikácia:

Položka Typ: Zápästie Teplejšie

Materiál: Látkové, Carbon Fiber, Hliníkové Pásy

Funkcie:

Carbon fiber ohrieva rýchlo, ohyby a nebliká, spotrebuje málo energie, a to je bezpečné a pohodlné

Horúce Komprimovať Účinok:

1. Horúce komprimovať je zamerané na zápästie nepohodlie spôsobené zima, kmeň, a vyvrtnutie, odblokovanie bolestivé tkaniva a zmiernenie bolesti, stuhnutosť a pocity;

2. Zlepšenie krvného obehu, teplota na dosiahnutie hlboko pokožky, uvoľnenie ďaleko-infračervené vlny svetla na zmiernenie bolesti.

Zoznam Balíkov:

1 * Vyhrievaný Pásky

1 * USB Kábel

2 Recenzie na tento produkt

Hosťovské - 2023-10-17:

Výrobok je veľmi dobre využiť! Tam bol problém, ale predávajúci riešiť to hneď. Produkt je dobrý!

Hosťovské - 2023-10-05:

Pripojte napájací a zápästie začne ohrievať len jednu minútu, čo je naozaj skvelé pre mňa

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : skyworth