Vystupoval
Catappa Listy Indiáni Mandľové Lupene Sušené 20pcs Bezpečné Listy Pre akvárium Vody Kondicionér Prírodné Sušené Indiáni Mandľový Listy
0 Recenzie Produktov
€4.67
€3.27
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w11213

Naše Indiáni Mandľový Listy sú ideálne pre betta ryby majiteľov!Tieto listy sú čisté a bezpečné, a keď sa varí vo vode, oni upraviť pH vody a zmäkčiť svetlo vo vašom akváriu.Zobraziť váš betta láska, to si zaslúži s našimi prirodzený a zdravý mandľový listy.

Názov: Catappa Listy pre Akvárium

Množstvo: 20 ks/pack

Dĺžka každého kusu: 15~20 cm/5.9~7.87 v

Zoznam:

Catappa Listy pre Akvarijné*20pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočná Životnosť: uložením naše Indiáni Mandľový Listy na dlhú dobu.Po tom, prať, variť, a slnko-sušené, tieto bezpečné Catappa Listy zachovať vodné zdravie.

2.Zlepšiť vaše akvárium ekosystém: Upraviť pH vody a doplnenie minerálov pre prírodné prostredie, tieto listy podpora ryby a zdravie .

3.Vytvoriť nenápadní prostredie: poskytnutím rôznych spôsobov, ako rozptyl svetla a zmäkčenie to v akváriu, pomáha vytvoriť súkromný priestor, kde vaše vodných miláčikov môžete cítiť v bezpečí.

4.Jednoduchá Údržba: Indiáni Mandľový Listy rýchlo zlepšiť vaše akvárium s ich všestrannosť.Varíme minútu, alebo použiť priamo v nádrži.Nahradiť a čisté listy s ľahkosťou, aj po období používania.

5.Viacnásobné použitie: začlenením Indiáni Mandľový Odíde do svojho maznáčika doma, môžete poskytnúť zdravé životné prostredie pre rôzne vodné živočíchy, ako sú sumec, betta ryby, krevety, korytnačky, ako aj plazy ako hady, jašterice, a žaby.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Indiáni Mandľový Listy