Vystupoval
Pre priemyselné použitie Stlačeného Vzduchu Filter Regulátor 1/4 Filter Regulátor Jednoduché Nainštaluje pre Regulátor Tlaku Kompresora
0 Recenzie Produktov
€13.95
€10.46
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w109994

Funkcie:

Vyrobené z kvalitného materiálu, tento vzduchu regulátor je trvanlivé a stabilné.To výrazne zlepšuje stlačeného vzduchu kvality, keď je pripojené do kompresora alebo stlačený vzduch line

Jednoduchá inštalácia a používanie, 1/4 vzduchu regulátor je rýchle a pohodlné, ktorý chcete nainštalovať.Je vhodný pre rôzne príležitosti a používa sa na pripojenie kompresory, alebo stlačený vzduch rúry.

Široký rozsah aplikácií, Tento stlačeného vzduchu regulátor je vhodný pre rôzne scény, ako napríklad maľovanie, elektronické powderbubbles, industrialautomation zariadenia, medicalequipment, vzduchové kompresory, andgas spojenie.

Vhodné pre rôznych užívateľov Tejto vzduchový filter regulátor sa používa pre každého, kto whoneeds na reguláciu tlaku a filter oleja a vlhkosti v hadice.

Ideálne pre rôzne scenáre, Či pracujete na DIY projekt, alebo v prevádzke industrialautomation zariadenia, tento kompresor regulátor filter vám pomôže udržať vaše stlačený vzduch, čisté a bez nečistôt a kondenzátu.

Špecifikácie:

Materiál: mosadz+plast

Balenie Obsahuje:

1 nastavte Stlačený Vzduch Filter

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1 až 3 cm chyba kvôli ručné meranie, prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred cenovej ponuky,

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Príslušenstvo
  • Číslo Modelu : 831F7HH506401
  • Pôvod : Kontinentálna Čína