Vystupoval
100ks Jasné, Plastových štítkov Pre Drôtené Police Maloobchodná Cena štítkov Tovar Prihlásiť Displej Držiak (6 X 4 Cm)
0 Recenzie Produktov
€16.69
€12.02
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w108951

100ks Jasné, Plastových štítkov Pre Drôtené Police Maloobchodná Cena štítkov Tovar Prihlásiť Displej Držiak (6 X 4 Cm) priehľadný Plastový Držiak Štítku:Naše plastové cenu štítkov majú širokú škálu aplikácií, ideálny pre veľké nákupné centrum, supermarkety, občerstvenie, obchod, alebo malý obchod.vhodné aj pre osobné označovanie položiek, s jasnými vzhľad, tam bude dobrý vizuálny efekt.

Jednoduché použitie:Tieto polica cena štítku držiteľ je jednoduché a pohodlné použitie.Stačí vložiť štítky alebo menovky papier na displeji držiteľ, potom pripevnite ju na policu, alebo kdekoľvek sa vám páči, čo môže byť jednoducho prevádzkované bez akýchkoľvek nástrojov.

Kvalitný Materiál:Tieto polica maloobchod štítok držiak vyrobený bezpečné a opakovane PVC plastu, sú robustné a nie je ľahké zlomiť, určený pre pohodlné klasifikácie a skladovaní.

transparentné ceny štítkov, Veľké množstvo produktov, predaj použitie.tieto štítky sú trochu mäkké, ktoré sú výhodné pre vloženie cenu.

tieto štítok držiaky sú ideálne pre veľké nákupné centrá, supermarkety, snack obchody a špecializovaných obchodoch.

Odolné plastové PVC pre dlhodobé používanie všetkých teplotách a prostredia.Tieto držiaky čítať etikety je ľahká úloha.

Farba:Priehľadná farba

Materiál:PVC

Veľkosť:60 x 42mm

Obsah Balenia:

100 x Plastové Držiaky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína