Vystupoval
WEP 948D upgrade verzia 2 v 1 BGA elektronické Vákuové Spájkovanie Desoldering železa Čerpadla Spájky Bulík Gun Stanice
0 Recenzie Produktov
€548.43
€510.04
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w10872

Môj priateľ, vitajte v našom obchode, ak budete potrebovať ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp+ 8618684585654, som sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť!

WEP 948D upgrade verzia 2 v 1 BGA elektronické Vákuové Spájkovanie Desoldering železa Čerpadla Spájky Bulík Gun Stanice

Funkcie

1. Prijať programovateľný PID regulácia teploty technológia, najviac vysoko presnou PID implantát postupy, vysokorýchlostné trate testovanie guľomet a vysoký sací tin spájkovacie stanice skutočná teplota, a kalibrácia.Magic teplotná kompenzácia rýchlosť tak, že teplota chyba je malé, teplotná stabilita a teplotná kompenzácia je oveľa rýchlejšie, než rovnaký typ produktu.

2.S nasávacím tin zbraň a vysokofrekvenčné zváranie stanice funkciu, dva druhy funkcie inteligentné rozpoznávanie zameniteľné.Je potrebné použiť vysoko-frekvenčné zváracie zariadenia rukoväť sacom zbraň odpojený od siete, pripojenie vysokou frekvenciou zváracie zariadenia rukoväť, stroj inteligencie na identifikáciu a čítať vysokofrekvenčné zváranie tabuľka raz teplota nastavenie parametrov.Ak potrebujete vymeniť sacie tin zbraň, vysoko-frekvenčné zváracie zariadenia rukoväť odstránené, pripojená na sacom pištoľ rukoväť, stroj automaticky identifikovať sacom tin zbraň teplota parametre.

3.S nasávacím pero funkciu, pomocné odstrániť IC.

4. Anti-statické dizajn, predchádzanie výbojom statickej elektriny alebo úniku poškodenie komponentov.

5. Transformátorom napájanie vykurovacieho telesa, a odstraňovanie vysokofrekvenčné zváranie jednotiek rukoväť alebo lapač tin pištoľ rukoväť zastaviť na vykurovacie teleso napájanie, bezpečné a spoľahlivé.

6.Vstavané vákuové, silný sací žiadne vonkajšie vákuového systému, ľahko sa prenáša.

7.Stroj je navrhnutý s nasledujúcim výkonné funkcie ľudskej povahy

A, Celzia / Celzia teploty funkcia zobrazenia

Na splnenie potrieb trhu z rôznych regiónov a dizajn zobrazenie teploty režime, môžete vybrať podľa obvyklé úroky.

B, funkcia Spánku

Stroj automaticky zistí stav ich práce, v neprítomnosti použiť, keď je v pokoji, dosiahne stanovený čas spánku, vysokofrekvenčné zváranie Taiwan teploty alebo lapač zbraň teploty automatické chladenie na 200 ℃ do režimu spánku, ktoré môžu účinne zabrániť tip oxidácii, rozšírenie tip života, energie a ochrany životného prostredia.Spánok čas je možné nastaviť v rozmedzí: 1-99 minút v krokoch po 1 minute, môže používateľ nastaviť podľa používania, ako je železo nepotrebuje spať, spánok čas je možné nastaviť, aby ---.

Wake-spánku metódy

a, triasť málo železa rukoväť / tlačidlo raz sniffing červený spínač.

b, stlačte ľubovoľné tlačidlo.

c, pri vypnutí napájania zapnite znova.

C, Auto-off funkcia

Po stroj do režimu spánku, program, čas začiatku, v sade auto-off time nie prebudiť spiace, zariadenie sa automaticky vypne, ukladanie a ochranu životného prostredia.Automatické vypnutie časový rozsah nastavenia: 1-99 minút v krokoch po 1 minúte.Napríklad automatické vypnutie funkcia nevyžaduje automatické vypnutie čas je nastavený na ---.

D, heslo funkcia

Zadajte funkciu, nastavovanie parametrov je potrebné zadať správne heslo pred umožňuje zmeniť parametre funkcie, prevencia prevádzkovateľ zmeny ovplyvňujú prevádzkové výsledky.

E, Digitálne teploty korekcia

Prispôsobený vplyv na životné prostredie alebo nahradiť ohrievač, žehlička hornej časti spôsobené tým, železo teplota a zobrazenie odchýlky, môžu byť opravené túto funkciu.

F, Teplota lineárne oprava

Lineárnosť odchýlky spôsobené výmena vykurovacieho telesa, môžu byť opravené túto funkciu.

8, Cín nasávacia dýza, a ich osobitne navrhnuté tepelné trubice, spájkovacie v roztavenom stave môže byť sacieho filtra, bez pravidelnej údržby, vysoká účinnosť.

9, použitie tepelne-odolné silikónové hadice, aby sa zabránilo kontaktu s vykurovacie teleso a poškodenia.

10, vnútorné užívanie SMT dual-panel výrobného procesu, proces čistý, jasný signál toku, stroj ďalšie zvýšenie stability a bezpečnosti výkon, môže sa prispôsobiť na drsné prostredia.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Rozmery : 32.5*32*20.5 cm
  • Napätie : 110V-240V, 110V/220V/230V/240V optional
  • Druh : Iné
  • Aktuálna : 6A
  • Záruka : 1 Rok
  • Certifikácia : CE Certifikácie ISO
  • Tip typ : ROVNÉ
  • Hmotnosť : 7kg/pc
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Miesto Pôvodu : Guangdong, ČÍNA
  • Číslo Modelu : 948D upgrade verzia
  • DIY Dodávky : ELEKTRICKÉ
  • Out Box Veľkosť : 67*35*23.3 cm
  • Menovitý Pracovný Cyklus : 50-100%
  • Názov Značky : LanYuXuan, WEP