Skladacia Cestovná Taška Skladacia Taška Na Rukoväť,-Spevnené Organizátor Ľahký Telocvični Tašky S Dvojcestný Zips Na Cvičenie Cestovanie
0 Recenzie Produktov
€13.76
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w10835

Tento ľahký cez noc taška s ľahko otvorené vrecká je ideálny pre vaše cestovanie potreby.Je vodotesný a vhodný pre pešiu turistiku dobrodružstvo!

Špecifikácie:

Veľkosť: cca 45*35*19 cm/17.72*13.78*7.48 palcov

Hmotnosť: cca 350 g

Balenie Zoznam:

1pc*Cestovná taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívna Organizácia: Naše skladacia cestovná taška sa môže pochváliť veľkým hlavných oddelení a prednom vrecku pre rýchly prístup na kľúče, telefón a peňaženka.Môžete skrýša vody, okuliare, a slnečníky na praktické bočné vrecká.Ľahký a skladací, je to ideálny spoločník pre obe krátke a dlhé výlety.

2.Smart Organizácia: skladacia cestovná taška ponúka viacero ľahko otvorené vrecká a obojsmerný zips na zadnej strane umožňuje rýchly prístup k veci a usporiadať ich efektívne.Je tiež kompatibilný s väčšinou vykonávať na tašky pre cestovné, takže je pohodlné a univerzálne voľbou.

3.Prenosnosť Dokonalosti: Pripravte sa na ďalšie dobrodružstvo s naše skladacia cestovná taška.Jeho výhodná ručné popruhu zaisťuje, žiadne poškodenie, zatiaľ čo jeho silný a odolný dizajn z nej robí ideálny weekender taška na pohodlné cestovanie.

4.Rozšírené Cestovné Skúsenosti: Naša cestovná duffel taška pre ženy je teraz viac priestranné a robustné.Taška je vlhkosť, odolný a vodotesný, zabezpečená ochrana pre vaše essentials.To je aj úsporu priestoru, skladacia do malá, prenosná veľkosť, keď nie v použitie.

5.Viacúčelový Vak: Táto skladacia cestovná taška môže byť široko používaný pri rôznych príležitostiach, ako presun, cestovanie, cvičenia, camping, turistiku, a ďalšie.Či už potrebujete vrece cez noc alebo priestranný batoh, táto taška môže splniť vaše potreby.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Polyester
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : iSHINE
  • Kryt Dážď : Áno
  • Pohlavie : Unisex