Vystupoval
Plastové Meranie Valivého Pravítko Kreslenie Navi Pravítko Paralelné Pravítko Multifunkčné Kreslenie Dizajn Pravítko na Vypracovanie
0 Recenzie Produktov
€0.97
€0.52
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w10674

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

Široký Aplikácie: Univerzálne meracie pravítka, s uhlomer nakreslite požadovaný obrázok, môžete tiež čerpať horizontálne paralelné linky, vertikálne paralelné linky, dosť veľkosť pre kreslenie.

Viac informácií: Každý centimeter má kruhový otvor pre kreslenie kruhy a elipsy; Tento kreslenie vládca je postavený v valček, jasné rozsahu, jednoduché posuvné, stabilný kreslenie, nie je ľahké skosenie, jasné rozsahu, ľahko pozorovať; Existujú rôzne vzorce na valci, ktorý môže byť vypočítaná rýchlo použiť.

Viacnásobné použitie: Či ste umelec, študent, vzor maker alebo dizajnér, toto meranie valivého pravítko je dobrým pomocníkom pre váš práce alebo štúdia; môže pomôcť študentom rozvíjať ich vlastné manuálne zručnosti, ako aj ich predstavivosť nakresliť rôzne dizajn obrázky.

Kvalitný materiál: Naše meracie pravítka nástroj je vyrobený z priehľadného plastu, je svetlo-vážený, ľahko sa prenáša; Transparentného materiálu, ktorý umožňuje čerpať bez ignoruje niektoré dôležité údaje, alebo slová.

Rôzne Kategória: pravítko má rôzne dvoch veľkostiach, ktorá bude plná výplň s rôznymi potrebami.Môžete si ho zvoliť na základe vašej situácie.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Typ: 15 cm/30 cm

Veľkosť: Cca. 5.9/11.pre 81 cm

Balenie Obsahuje:

1x Paralelných Koľajových Pravítko

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Plastové
  • Číslo Modelu : R6FC5AC107359
  • Názov Značky : Deek-Robot
  • Druh : 15 cm/30 cm
  • veľkosť : Approx. 5.9/11.for 81 inches
  • Pôvod : Kontinentálna Čína