Vystupoval
Hlavou Loptu Box Hlavový Most Loptu Box Head-Montáž Rýchla Lopta Boxing Vedúci Ples Pre Dospelých, Deti Boxer Reflex Loptu Na Zvýšenie Rýchlosti
0 Recenzie Produktov
€9.03
€3.25
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1066

Zlepšiť vaša ruka-oko koordinácii s Hlavou Loptu Boxu!Jednoducho zabezpečiť nastaviteľný hlavový most na hlavu a začať cvičiť.Použité pokročilé boxerky, je nastaviteľný tak, aby vyhovovali vašej výšky a preferencie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Hlava-montáž boxu reakcie loptu

Typ výrobku: basketbal, futbal, tenis, baseball

Veľkosť produktu:

Čelenka veľkosť: 3,8 cm/1,5 palcov široký, asi 60 cm/23.62 cm dlhé

Dĺžky lana: 1-1.3 m (elastická)

Hmotnosť výrobku: 35 g (set)

Produkt materiál: lopta PU peny, čelenka nylon

Balenie Zoznam:

1* Box Vedúci Loptu

1* hlavový most

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Podporovať Hand-Eye Koordináciou: Vaše reflexy lepšie každý zásah, ako lopta hojdačky okolo nepredikovateľne, takže je dôležité, aby rýchlo reagovať, zlepšenie ruka-oko koordinácie, účinnosť a urýchľuje kognitívne spracovanie.Slúži ako efektívny tréningový nástroj pre jednotlivcov zaviazala zvýšiť rýchlosť, obratnosť a presnosť.

2.Zvýšenie Koordinácie: Pripojte hlavový most bezpečne a praxe údery bez strane stráže.Používať ho v posilňovni alebo doma; ľahké a prenosné výkonu kedykoľvek a kdekoľvek.

3.Advanced Training: Používané rozšírené boxerky ďalej rozvíjať základné boxerské schopnosti, tento box reflex lopta je potrebné mať pre všetkých bojovníkov, ktorí chcú mať svoju hru do ďalšej úrovne.

4.Nastaviteľný hlavový most: Naše boxing reflex loptu funkcie nastaviteľný hlavový most a zdvíhateľnej lano, ktoré môžu byť natiahnuté na vami požadovanú dĺžku, zabezpečiť maximálne pohodlie a stabilitu počas tréningu na tréning.

5.Pre rodiny s deťmi Zábava: Naše Boxing Reflex Gule nie sú len kus fitness vybavenie sú tiež forma zábavy, ktoré vám pomôžu relaxovať a baviť sa s rodinou, priateľmi, alebo kolegami.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína