Vystupoval
3ks Drevená Rukoväť Šablóny Kefa Vhodná Pre Domáce Dekorácie, DIY Výrobkov z Dreva, Atď.
0 Recenzie Produktov
€13.29
€8.90
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w105879

charakteristika: Obsahuje plochý štetec, kruhové špicatý štetec a kruhové kefky, ktoré môžu byť potiahnuté Pre tých, ťažko povrchoch, tri druhy môžu plniť rôzne potreby.

Kriedou štetec je vyrobený zo štetín, ktorý je pevný a pružný, takže každý ťah presnejšie, a je tiež veľmi vhodný pre väčšinu farby a pastelky.Rukoväť je vyrobená z masívneho dreva, ergonomicky navrhnuté tak, pohodlné na nosenie a ľahko ovládateľný.

Nábytok vosk kefy sú vybavené kožené popruhy na pomoc si zavesiť po použití, čo je výhodné pre skladovanie a rýchle sušenie po čistení.Skvelé nástroje, aby život pohodlnejší.

Farby a pastelky sú jednoduché na používanie.Stačí použiť vrstva laku alebo vosk namiesto opakovaná aplikácia, ktorá šetrí váš čas a energiu, šetrí množstvo farby a má lepší účinok kefky.

Krieda nábytok kefy sú vhodné pre väčšinu povrchov, ako sú nábytok, stoly, stoličky, skrine, stolíky, dekorácie interiéru, steny, stropy atď., a sú kompatibilné s väčšinou farby a mlieko farby.

opíšte

Názov: buk farba kefa nastaviť

Materiál: Drevo

farba: Ako je Znázornené

Obsah Balenia:

3 x Bukového dreva, maľovať štetcom nastaviť

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína