Vystupoval
Honeycomb Typ Kotúča DIY Univerzálny Nepremokavé Auto Zadné zadné Svetlo Lampy Nálepky, Auto Doplnky Exteriéru Pre SUV, Motocykle
1 Recenzie Produktov
€7.27
€4.58
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w10488

Popis:

Dať vaše auto nový vzhľad tieto odolné a štýlové nálepky.Funkciu móda a osobnostné prvky, ktoré bude vaše auto vyniknúť.Nálepky majú silné lepidlo, ktoré vydrží dážď a slnko.Jednoduchá inštalácia, len kôra a držať.Vhodný pre univerzálne typu auta.

Špecifikácia:

Meno: Auto Zadné Zadné Svetlo Lampy Nálepky

Tvar: Honeycomb

Veľkosť: cca 48*30 cm/18.89*11.81 v

Balenie Zoznam:

Auto Zadné Zadné Svetlo Lampy Nálepky*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Kvality a Trvanlivosti ] Naše auto zadné zadné svetlo lampy samolepky sú vyrobené z nepremokavého materiálu, ktoré môžu odolať počasie škody.Nie olúpeme a fade ľahko, takže sa zachovať nový vzhľad na dlhú dobu.Môžete jazdiť s dôverou a štýl.

2. [ Honeycomb Vzor Dizajn ] S plástu vzor návrhu, tieto auta zadné zadné svetlo lampy samolepky bude vaše auto viac pútavý a štýlový.Sú módne a osobnostné prvky, ktoré sa ukázať svoju jedinečnú chuť a zapôsobiť na iných.

3. [ Ľahko Demontovať a Nahradiť ] Tieto nálepky sú pevne pripojené na zadné svetlo auta so silným lepidlom, ale možno ich jednoducho odstrániť bez zanechania akejkoľvek stopy alebo poškodeniu lietadla.

4. [ Rýchla Inštalácia ] je veľmi jednoduchá inštalácia, prvé, utrite prach na auto, potom sprej viac vody na strane nálepky s lepidlom, a nakoniec priložte nálepky, zadné svetlo na aute a stlačte zľahka.

5. [ Viac Účel ] Tieto nálepky nech si vyzdobiť vaše auto zadné svetlá, motocykel, nákladné, SUV, alebo akékoľvek iné univerzálneho typu auta.Vaše vozidlo bude vyzerať viac zábavné a farebné s týmito nálepky.

1 Recenzie na tento produkt

Hosťovské - 2023-12-03:

Objednal som si dva a prišiel dvoch rôznych

Pridať recenziu

  • Položka Dĺžka : 48cm
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Šírka : 30cm
  • Umiestnenie Nálepky : Auto Svetla