Vystupoval
Cup Cake Tier Stojan 3 Tier Vtáčatá Displeja, Stojan Domácej Kuchyne, Jedálenský Tortu Nástroje Pre Dezert Cupcake Dekorácie, Doplnky
0 Recenzie Produktov
€55.05
€27.53
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w10430

Odrážky:

1 .Artistry Tortu Stojan: Pozdvihnúť váš stôl dekor s half moon tvarované Akryl Tortu Stojan, očarujúci hostí a osvetu zákusky, koláčiky, a ďalšie.Pridať krása a účelnosť na každú príležitosť.

2. Dobre Robil: easy - zostavte funkciu tohto transparentné akrylátové tortu stojan zabezpečuje, že vaše dezerty sú prezentované elegantne a bezpečne, v žiadnom okamihu.

3. Jednoduchá Montáž: m ortise a tenon štruktúra našich akryl tortu stojan poskytuje väčšiu stabilitu, zatiaľ čo vyžadujúce žiadne skrutky alebo nástroje na montáž, výrobu, montáž jednoduchšie a rýchlejšie.

4. Úspora Miesta: Pozdvihnúť váš dezert prezentáciu s 3 stupne dizajn tohto akryl tortu stáť.Svoje multi-funkčné stojan dodáva jedinečné vizuálne efekty a zvyšuje vrstvenie a zároveň šetrí priestor. 5. Široký Rozsah Použitia: Táto

akryl tortu stojan je perfektný pre svadby, narodeninové oslavy a pracovné priestory.Svoje viacúčelové použitie sa stáva ideálnym displeja, stojan na parfum, zberateľské figúrky, šperky alebo kozmetiku.Pridať kúzlo a triedy na všetky oc prípade tento univerzálny stojan!

Popis:

Naše akryl cupcake stojan je ideálny spôsob, ako urobiť dojem na hostí a pridať nejaký talent na svoju stranu.S hladké, moderný dizajn, môžete zobraziť svoje košíčky s ľahkosťou.Najlepšie zo všetkých, nie je potrebné pre skrutky alebo nástrojov.Tento multi-funkčný stojan je možné použiť pre všetky príležitosti - možnosti sú nekonečné!

Špecifické o tom, kedy vanie:

1. Názov: Akryl Displej Vtáčatá

2. Farba: transparentná

3. Celková veľkosť: (cca.)16x8x6cm/6.3x3.15x2.36 palcov

4. Hrúbka: 5 mm

Pa cking Zoznamu:

1*Akryl Cupcake Stojan

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Skladovanie Držiteľov & Stojany
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Č. z Stupne : Tri Vrstvy
  • Klasifikácia : Non-skladací Stojan
  • Použitie : Jedlo
  • Číslo Modelu : Akryl Displej Vtáčatá
  • Funkcia : Skladom