Vystupoval
Bezpečnostné Dvere Stráže Dieťa Bezpečnostné Dvere Chránič Mäkké Penové Vankúš Batoľa Prst Chránič Bezpečnostné Dvere Zátka Pre Dvere Skrine
0 Recenzie Produktov
€7.92
€3.96
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w103708

Naše poddajná C-tvarované Dvere Prst Stráže vám pomôže chrániť prsty.Zabraňujú buchnutie, rovnako ako ponúka zvukovú izoláciu a čalúnenia, čo je ideálne pre domácnosti s deťmi.Ak chcete použiť dvere bez obmedzenia, keď sa nepoužíva, jednoducho push up.Žiadne ďalšie opuchnuté prsty!

Špecifikácia:

Názov: Dvere Prst Stráže

Veľkosť: (cca.)9*10*1.5 cm/3.54*3.94*0.59 palcov

Individuálna hmotnosť: ~10g

Balenie Zoznam:

4* Dvere Prst Stráže

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dômyselne Vyrobené: Zabezpečiť svoje rodiny bezpečnosti s našimi Prstov Stráže.Jeho flexibilné C-tvarované dizajn sa hodí všetky dvere, veľkosť a poskytuje mäkký vankúš medzi dvere a rám na zabránenie prst zranenia.Svetlé farby miešať s akýmkoľvek dekor.

2.Ľahko Pracovať s: Mount našich Prstov Stráže na streche dvere, mimo dosahu detí, a od závesov.Jeho použitie je ľahké - stačí pozastaviť to na gombík alebo rukoväť.

3.Dobre Robil: Tento prstov stráže je skvelý bezpečnosti položky, ktoré zastaví dvere od uzávierky úplne a bolí vaše dieťa na ruky alebo nohy.Vyrobené z odolného a mäkké EVA peny, je ľahko pripojiť a odstrániť.

4.Drvivá Aplikácie: Prsty môžu byť tienené z lov na dvere skrine alebo zásuvky dvere, ktoré by v opačnom prípade pasce ich alebo zraniť ich.Okrem toho môže zastaviť zabuchla dvere od zavreté, uzatváracie a odpruženie akéhokoľvek hluku, ktoré by inak mohli byť vytvorené.

5.Bezpečnejšie Domov: ochráňte vaše deti od zranenia.Naše prstov stráže prísť s mäkké a odolné penou, aby sa zabránilo dvere slams z zranil malé prsty.Inštalácia je jednoduchá, a nebudú sa neznížila rámy dverí.Skvelé pre domy s deti a domácich miláčikov!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Uzáver Dverí