Vystupoval
Automobilový Strešný Cargo Bag Auto Batožiny Strešný Nosič Nákladu Strešná Taška automaticky Skladacia strecha taške S 6 Vystužené Popruhy
0 Recenzie Produktov
€135.22
€67.60
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w10218

Guľka Bz nts:

1.Skvelé Nepremokavé Účinok: Zabezpečiť maximálnu hydroizolácie s našimi Strešný Cargo Bag.Dvojité vodotesný povlak, teplo, zvárané a stitched švov a širšie drapákové chrániť svoje veci z vody, čo vám dáva pokoj na cestách.

2.Dostatok Úložného priestoru: Ľahko drží veľké cestovné kufre, stany, spacie vaky, a viac s jeho obrovský priestor.Nie je potrebné sa obávať uteká z izby pre váš výlet nesmie chýbať.

3.Skvelé Durabilty: Konštruované s trojvrstvovým, high-density 1000D mäkkej tkaniny, toto strešný cargo taška poskytuje výnimočnú odolnosť a odolnosť voči drsným.Dvojité vystužený popruh švy poskytnúť bezpečné upevnenie zatiaľ čo jeho pohodlný skladací dizajn robí skladovanie vietor.

4.Všestranné Použitie: Tento strešné cargo bag rýchlo a ľahko sa inštaluje na vozidlá s alebo bez rack a hodí akékoľvek auto, kamión, alebo SUV.Či sa chystáte na výlet, táborenie, alebo v pohybe, tento náklad taška vám poskytne extra úložný priestor a pohodlie.

5.Zvýšenie Stability: Starať-free cesty sú zaručené s našimi Strešný Cargo Bag.Pevne s 6 posilnené nastaviteľné popruhy a 2 z nich sú vymeniteľné uchovávania popruhy, aby sa zabránilo mávanie a hluku, táto taška chráni aj vaše auto strechy pred poškriabaním.

Popis:

Tento Strešné Cargo Bag sa môže pochváliť veľký nepremokavé efekt udržať svoje veci, suché.Dvojité vystužený popruh švy udržať pevne na mieste.

Špecifikácia:

1.Typ: Auto Hornej Plošiny

2.Farba: Čierna

3.Veľkosť produktu: veľkosť: o 130x100x43cm/51.1x39.3x16.9 v , Malé rozmery: cca 100*90*43 cm/39.3x35.4x16.9 v

Balenie Zoznam:

1* Auto Strechu Nákladného Dopravcu

Poznámka:

1.Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2.Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Druh : Strešné Nosiče & Boxy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka : 36cm
  • Položka Šírka : 30cm
  • Položka Výška : 19cm
  • Špeciálne Funkcie : Auto Batožiny Dopravca Strešná Taška
  • Položka Hmotnosť : 2550g