Vystupoval
Typ-C Interface Audio Theremin Hudobné Modul Vintage Elektronické Dômyselný Nástroj Viaceré Hlasy Nastaviteľné
2 Recenzie Produktov
€94.64
€45.87
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w10061

Celkový vzhľad je malé a nádherné, pohodlné uchopenie.Vybavený farebným displejom, ktorý je možné zobraziť priebeh, čas, frekvencia, objemy, ako aj pitchindicator a zodpovedajúce klavír ihrisko displej.

Rôzne funkcie nastavenia prístroja môže byť realizovaný 4 ovládacie tlačidlá na paneli.Existuje viac ako 70 druhov vokály pre vás na výber, vrátane viac ako 20 tradičné Čínske ľudové nástroje.

Samostatné reproduktory a zásuvné antény.

Funkcie:

【Skvelého Vzhľadu] vyzýva: celkový vzhľad je malé a nádherné, pohodlné uchopenie.Je to veľmi pohodlné použitie a má vysoké náklady výkon.Je to veľmi hrateľná a je ideálny ako darček pre priateľa.

【Farebná obrazovka] vyzýva: Vybavené farebným displejom, ktorý je možné zobraziť priebeh, čas, frekvencia, objemy, ako aj pitchindicator a zodpovedajúce klavír ihrisko displej.

【Funkcia Nastavenia] vyzýva: Ľahko používať a ovládať rôzne funkcie nastavenia prístroja môže byť realizovaný 4 ovládacie tlačidlá na paneli.Nastavenie informácie o zariadení, ako sú zväzky, ihrisko, farby, atď.bude stratili po reštarte, ak chcete, aby sa nastavenia, prosím, uložte ho v nastaveniach rozhrania.

【Hlasy Nastaviteľný Dizajn] vyzýva: Existuje viac ako 70 druhov vokály pre vás na výber, vrátane viac ako 20 tradičné Čínske ľudové nástroje.

【Kompletné Príslušenstvo] vyzýva: samostatné reproduktory a zásuvné antény, s anténou kalibračnej funkcie.Okrem pripojenie k audio zariadenia, napríklad slúchadlá, to môže tiež playsound cez samostatné reproduktory.Keď je zvukové zariadenie pripojené, externé reproduktory sa automaticky vypne.Anténa môže byť unplugged, rozšírené, a predkus, čo je viac vhodné ukladať.

【Typ-C Rozhranie] vyzýva: Napájaný Typ-C kábel(je súčasťou dodávky), môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek chcete zapojením sa do chargepal.

Špecifikácie:

Názov: Hudobné Nástroje

Materiál: Plasty+kovy

Položka veľkosť: 98 * 70 * 17 mm / 3.86 * 2.76 * 0.67 v

Položka hmotnosť: 170 g / 6.00 uncu

Veľkosť balenia: 153 * 151 * 51mm / 6.02 * 5.94 * 2.01 v

Hmotnosť balenia: 232g / 8.18 uncu

Balenie Zoznam:

1 * Hudobný Nástroj

1 * Typ-C Kábel

2 * Anténa

1 * metodický Pokyn

2 Recenzie na tento produkt

Hosťovské - 2023-11-08:

Ako obvykle AliExpress vykonáva nádherne. Veľmi rýchle dodanie a skvelú cenu. Áno, theremin, ako je popísané, a to je úžasné. Znie skvele, je ľahko ovládateľný. Veľmi spokojný Mike

Hosťovské - 2024-01-17:

Je to veľmi malá a krehká, ale funguje to Stále nie je hrozná, za cenu a žiadne vysvetlenie, žiadne úpravy, čo je veľká škoda.

Pridať recenziu

  • Štýl : Theremin
  • Druh : hudobné nástroje
  • Typ Výstupu : 70 druhov spev
  • Číslo Modelu : Theremin Hudobné Modul
  • DIY Dodávky : Kovoobrábanie
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • veľkosť : 98 * 70 * 17mm / 3.86 * 2.76 * 0.67in
  • Názov Značky : koogeek