Vystupoval
Magnetické Pre Samsung Galaxy Sledovať Originálne Silikónový Pre Samsung Galaxy Sledovať 6 5 4 Magnetické Strieborné Spony, Hodinky, Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€6.54
€4.25
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w10034

Funkcie

PRIEDUŠNÁ A POHODLNÉ: Navrhnuté tak, aby zostali suché, aj keď je ponorené vo vode.To znamená, že to nebude na vlhkosti a je priateľské k pokožke a priedušná, že poskytuje svoje zápästie s pohodlné, ľahké, ideálne pre každodenné použitie!

NASTAVITEĽNÉ: magnetické dizajn umožňuje uvoľniť a utiahnite kapely ako sa vám páči, takže je ľahké nastaviť na pohodlné nosenie bez ohľadu na to, čo vaše zápästie veľkosť, a magnetizmus je super silný, takže môžete ľahko držať pásmo v mieste, celý deň bez obáv o to pádu.

Popruh je ako štýlové a profesionálne, ideálny pre tých, ktorí chcú zdobiť ich sledovať, a aby to vyzeralo profesionálne dosť, aby sa zúčastnili fantázie večera alebo príležitostné podujatia, ale dostatočne komfortné na nosenie pri práci von.Môžete si byť istí, rave o tom.Perfektné malý darček pre rodinu a priateľov!

Špecifikácie Produktu

Materiál: Silikón + Magnetické

Použiteľné modely: pre watch6 hodinky

Balenie

1x sledovať band (pozor nie je súčasťou balenia)

Ďakujem za vašu pozornosť, Môžeme zaručiť kvalitu našich výrobkov.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : CUJMH
  • Druh : Hodinky Remienok
  • Pôvod : Kontinentálna Čína